Vaša debnička je teraz prázdna
Registrácia /Prihlásenie
- nákupný zoznam a obľúbené produkty hocikde
- zbieranie bonusových bodov
- rýchla objednávka
- informovanie o akciách a špeci zľavách
- možnosť upravovať objednávku po odoslaní do určitého času
Získajte 5 EUR NA PRVÝ NÁKUP: zistite viac tu>
Cviklu si upečieme v alobale na hodinku pri 200°. Môžete si ju aj uvariť, ale chutnejšia je pečená. Dresing si pripravíme zmiešaním olivového oleja s citrónom a medom a dokoreníme podľa chuti. Upečenú cviklu ošúpeme a nakrájame. Do taniera dáme poľný a ľadový šalát, mrkvu a orechy. Zalejeme dresingom a nakoniec pridáme kozí syr.
Recept pre vás pripravila blogerka Janka z blogu Janickine_dobroty.
ľadový šalát
valerián ( poľníček )
mrkva
cvikla
kozí syr
vlašské orechy
100ml olivového oleja
šťava z jedného citróna
1 ČL medu
soľ
čierne korenie
Vaša debnička je teraz prázdna
Recept pre vás pripravila blogerka Janka z blogu Janickine_dobroty.