Vaša debnička je teraz prázdna
Registrácia /Prihlásenie
- nákupný zoznam a obľúbené produkty hocikde
- zbieranie bonusových bodov
- rýchla objednávka
- informovanie o akciách a špeci zľavách
- možnosť upravovať objednávku po odoslaní do určitého času
Vaša debnička je teraz prázdna
100% garancia spokojnosti
Našim cieľom je ponúkať len to najlepšie. Preto máme pre vás garanciu 100% spokojnosti. Zistite o nej a o možnosti reklamovať viac tu.
Bystrická sušená klobása je vďaka kvalitnému zloženiu a tradičnej výrobe je zaručenou pochúťkou. Údená na bukovom dreve a prirodzene dosušená. Vhodná na varenie aj priamu konzumáciu.
Cena balenia je vypočítaná z 260 g balenia, skutočnú váhu vám pripočítame/odčítame ako doplatok/preplatok pri preberaní objednávky. Váha balenia sa pohybuje od 240-280 g.
Zloženie: bravčové mäso a hovädzie mäso 135g na 100g hotového výrobku, pitná voda, jedlá soľ, prírodné koreniny, cesnak
Skladovanie: Skladujte v suchých a vetraných priestoroch. Dátum spotreby je uvedený na etikete.
Dodávateľ: Mäso Parížek, s.r.o., Robotnícka 22, 036 01 Martin, veterinárne schvaľovacie číslo: SK5062ES
Krajina pôvodu: Slovenská republika.
Tento produkt je bežne dostupný na nasledovné dni a závozy:
Pondelok | BRATISLAVA a okolie - PONDELOK POPO 16:00 - 21:00 |
---|---|
Utorok | BRATISLAVA a okolie - UTOROK POPO 13:00 - 20:00 |
Streda | BRATISLAVA a okolie - STREDA POPO 15:00 - 21:00 |
Štvrtok | BANSKÁ BYSTRICA, ZVOLEN, ZH... - ŠTVRTOK POPO 12:00 - 21:00 NITRA - ŠTVRTOK POPO 14:00 - 21:00 TRNAVA - ŠTVRTOK POPO 14:00 - 21:00 TRENČÍN, NOVE MESTO N. VAHOM, PIEŠŤANY - ŠTVRTOK POPO 15:00 - 21:00 ŽILINA - ŠTVRTOK POPO 15:00 - 21:00 BRATISLAVA a okolie - ŠTVRTOK POPO 15:00 - 21:00 |
Piatok | BRATISLAVA a okolie - PIATOK DOPO 11:00 - 15:00 BRATISLAVA a okolie - PIATOK POPO 15:00 - 21:00 VIAN - ŽILINA - PIATOK POPO 15:00 - 21:00 VIAN - TRENČÍN, NOVE MESTO N. VAHOM, PIEŠŤANY - PIATOK POPO 15:00 - 21:00 VIAN - TRNAVA - PIATOK POPO 14:00 - 21:00 |
Sobota | VIAN - BRATISLAVA a okolie - SOBOTA DOPO 11:00 - 15:00 |
Majitelia chcú, aby ich výrobky boli tradičné a také dobré, ako tomu bývalo kedysi. Ako sami hovoria: „Dnes ako jediní na Slovensku...