Získajte 5 EUR NA PRVÝ NÁKUP: zistite viac tu>

Mäso Parížek

Mäso Parížek nadväzuje na dlhoročnú tradíciu mäsiarskej rodiny Jána Parížeka. Tá bola so svojimi zabíjačkovými špecialitami známa široko ďaleko v okolí Martina. V súčasnosti sa výroba posunula na úroveň nového tisícročia a postupne sa  rozširuje po Slovensku.  Pri výrobe produktov nepoužívajú žiadne zbytočné prísady. Majitelia chcú, aby ich výrobky boli tradičné a také dobré, ako tomu bývalo kedysi. Ako sami hovoria: „Dnes ako jediní na Slovensku dokážeme vyprodukovať výrobky údené v klasických murovaných údiarňach a sušené v drevených sušiarňach - bez štartovacích kultúr, bez moderných počítačom riadených klimatizačných komôr a nerezových údiarní. Stále vyrábame tak, ako kedysi - a dokážeme to aj vo väčších množstvách. Práve údenie priamym dymom z bukového dreva je  to, čo robí naše výrobky jedinečnými - sú voňavé, chutné, trvanlivé."

Mäso Parížek, s.r.o., Robotnícka 22, 036 01 Martin, veterinárne schvaľovacie číslo: SK5062ES

Pozrieť ponuku od tohto dodávateľa

Vaša debnička 0

Vaša debnička je teraz prázdna

Registrácia /Prihlásenie
  • nákupný zoznam a obľúbené produkty hocikde
  • zbieranie bonusových bodov
  • rýchla objednávka
  • informovanie o akciách a špeci zľavách
  • možnosť upravovať objednávku po odoslaní do určitého času
Chat

cookies