Vaša debnička je teraz prázdna
Registrácia /Prihlásenie
- nákupný zoznam a obľúbené produkty hocikde
- zbieranie bonusových bodov
- rýchla objednávka
- informovanie o akciách a špeci zľavách
- možnosť upravovať objednávku po odoslaní do určitého času
Získajte 5 EUR NA PRVÝ NÁKUP: zistite viac tu>
Z masla a múky pripravíme svetlú zápražku, zalejeme vývarom. Premiešame metličkou. Šalát umyjeme, nakrájame a vložíme do hrnca. Varíme cca 15 minút. Nakoniec prilejeme smotanu a dochutíme, cukrom soľou a korením. Ocot dáme až nakoniec.
Recept pre vás pripravila blogerka Janka z blogu Janickine_dobroty.
1PL masla
2PL hladkej múky
hlávkový šalát
zeleninový vývar
150ml šľahačkovej smotany
1ČL cukru
soľ
čierne korenie
1PL octu
vajcia
Vaša debnička je teraz prázdna
Recept pre vás pripravila blogerka Janka z blogu Janickine_dobroty.