Vaša debnička je teraz prázdna
Registrácia /Prihlásenie
- nákupný zoznam a obľúbené produkty hocikde
- zbieranie bonusových bodov
- rýchla objednávka
- informovanie o akciách a špeci zľavách
- možnosť upravovať objednávku po odoslaní do určitého času
Špargľu očistíme, nakrájame na menšie kúsky a ogrilujeme na masle.
Z oleja, citrónovej šťavy, soli a korenia spravíme vinagrette, v ktorom namarinujeme listový šalát. Pridáme ogrilovanú špargľu.
Servírujeme ozdobené žeruchou a jedlými kvetmi.
Dobrú chuť :)
listový šalát 1 balenie
špargľa 1 balenie
jedlé kvety 1 balenie
maslo
citrón
soľ
korenie
sezamový olej
žerucha
Vaša debnička je teraz prázdna
Tento zaujímavý sezónny recept pre Vás pripravil Filip Ondrušek, talentovaný mladý kuchár, ktorý má za sebou skúsenosti z michelinských reštaurácií v Amerike aj v Austrálii. Zo všetkých jeho pôsobísk vynikajú stáže v trojmichelinských reštauráciách Brae a Azurmendi a varenie na dvore saudskoarabského princa. Dokonca sa dostal aj do kuchyne Reštaurácie Central, čo vníma ako svoje životné maximum. Pozrite si jeho instagramový inšpiratívny profil TU:@phillipphoo