Získajte 5 EUR NA PRVÝ NÁKUP: zistite viac tu>

Vaša debnička 0

Vaša debnička je teraz prázdna

Registrácia /Prihlásenie
  • nákupný zoznam a obľúbené produkty hocikde
  • zbieranie bonusových bodov
  • rýchla objednávka
  • informovanie o akciách a špeci zľavách
  • možnosť upravovať objednávku po odoslaní do určitého času

Zeleninový vývar, slepačí či hovädzí: poctivý vývar sa varí aj 12 hodín!

18.04.2017

1) Ako ste sa dostali práve k výrobe vývarov? Ako ste začínali a čo pre Vás znamená značka Domáci Vývar?

Dlho sme sa pohybovali v gastronómii a videli sme dieru na trhu. Chceli sme priniesť kvalitnú náhradu bujónu, ktorý neobsahuje konzervanty ani chemické látky. Cenová dostupnosť a vysoká kvalita bolo to, čo nás najviac motivovalo. Každopádne sme chceli ušetriť aj čas gazdinkám, lebo uvariť poriadny vývar trvá aj 12 hodín!

Začali sme v malých priestoroch, ale museli sme rozšíriť výrobu a zamestnať ďalších ľudí. Domáci vývar pre nás znamená kvalitu, ktorú sme dostávali doma od našich starých mám. 

2) Čo obnáša výroba vývarov, a čo Vás na tejto práci baví?

Vývary vyrábame tradičným spôsobom,podľa najlepšej receptúry, ktorú sme pol roka testovali a vylepšovali, aby sme dostali dokonalú chuť. Práca je to ako každá iná, ale najväčšiu radosť máme z pozitívnych reakcii našich zákazníkov.


3) Čím sú Vaše vývary špeciálne?

Tradičný postup, lokálne a kvalitne suroviny a dodržiavanie doby varenia každého vývaru. Vyrábame zeleninový vývar, slepačí resp. kurací a hovädzí vývar.

Vyskúšať domáci vývar>>
 

4) Aký je Váš názor na chemické konzervovanie či chemické prísady do produktov?

V dnešnom svete si každý môže vybrať podľa vlastného uváženia. My sme doniesli na trh kvalitný produkt bez umelých dochucovadiel a glutamanu.


5) Aký je rozdiel medzi vývarom v kocke (bujóny) a domácim vývarom?

Rozdiel je jednoznačne v kvalite.

6) Čo spotrebitelia najviac oceňujú na Vašich vývaroch?

Podľa reakcii našich zákazníkov oceňujú, že nemusia tráviť dlhé hodiny pri sporáku a môžu sa venovať svojej rodine. Ako každý dobre vie, kvalitný vývar musíte dlho a variť a keď ho dovaríte... po dlhých hodinách máte ešte kopec roboty s odpadom.

7) Hovorili ste, že ste tím mladých ľudí nadšených pre varenie. Dajte nám pár tipov, kde sa každodenne dá vývar využiť a ako dané jedlo obohatí.

V kuchyni ho možno použiť ako základ všetkých polievok, omáčok, na podlievanie mäsa pri pečení, do rizota a do mnohých iných jedál. Skutočne takmer do všetkého. Je zaujímavé a prekvapilo nás to, ale mnoho ľudí si vývar len zohreje len tak po prežúrovanej noci, lebo je to vraj najkvalitnejší „vyprošťovák“ :)
 

Ďakujeme Dávidovi Šramkovi z Domáceho vývaru za rozhovor!

Chat