Vaša debnička je teraz prázdna
Registrácia /Prihlásenie
- nákupný zoznam a obľúbené produkty hocikde
- zbieranie bonusových bodov
- rýchla objednávka
- informovanie o akciách a špeci zľavách
- možnosť upravovať objednávku po odoslaní do určitého času
Vaša debnička je teraz prázdna
100% garancia spokojnosti
Našim cieľom je ponúkať len to najlepšie. Preto máme pre vás garanciu 100% spokojnosti. Zistite o nej a o možnosti reklamovať viac tu.
Mungo fazuľa je strukovina , ktorá je niekedy nesprávne nazývaná zelenou sójou, ale v skutočnosti ide o druh fazule. Fazuľa Mungo je získavaná z luskov bôbovitej rastliny Vigna zlatá (Vigna radiata, niekedy slovensky tiež Vigna mungo). Vigna zlatá je jednoročná teplomilná rastlina, ktorá sa pestuje hlavne v Indii, Číne a Thajsku
Zloženie: fazuľa mungo.
Alergény: Môže obsahovať stopy lepku.
Návod na prípravu: Fazuľu mungo namočte na 2 hodiny (ideálne aj počas celej noci), prepláchnite a varte do mäkka 20-25 minút. Môžeme nechať aj naklíčiť: vtedy je vynikajúca do šalátov - na čerstvú konzumáciu ako RAW strava!
Ako naklíčiť mungo fazuľu?
POSTUP PRE NAKLÍČENIE: Mungo prepláchnite vo vode, ideálne večer, a nasypte ho do menšej nepriehľadnej misky, zalejte vodou izbovej teploty až po okraj - aby bola všetka fazuľa namočená - a prikryte malým tanierikom tak, aby bola v miske tma. Do rána sa mungo napije vodou. Ráno vodu vylejte, mungo opäť prepláchnite a zalejte už len trochou vody tak, aby fazuľky nevyschli. Párkrát počas dňa ho prepláchnite a k večeru už nemusíte pridávať vodu, len ho udržovať jemne vlhké. Na ďalší deň Vám vyklíčia krásne klíčky, ktoré môžete konzumovať alebo skladovať v chladničke.
Skladovanie: Skladujte pri relatívnej vlhkosti do 70%.
Krajina pôvodu: Česko.
Výrobca: Country Life, s.r.o., Nenačovice 87, 266 01 Beroun 1.
Ich úprimným prianím je pomôcť ľuďom k zmene životného štýlu smerom k zdravej strave, variť...