Vaša debnička je teraz prázdna
Registrácia /Prihlásenie
- nákupný zoznam a obľúbené produkty hocikde
- zbieranie bonusových bodov
- rýchla objednávka
- informovanie o akciách a špeci zľavách
- možnosť upravovať objednávku po odoslaní do určitého času
Polovicu šľahačky, mlieko, vanilkový lusk a 2PL cukru zohrejeme. Zvlášť si dáme napučať želatínu do studenej vody. Keď šľahačka začne bublať, tak odstavíme a pridáme želatínu. Zvyšnú šľahačku vyšľaháme a primiešame do vlažnej šľahačky. Nalejeme do pohárikov a dáme do chladničky aspoň na dve hodinky.
Vodu s rakytníkom rozmixujeme a prepasírujeme. Šťavu ohrejeme s 1PL cukru a 1ČL škrobu do zhustnutia. Necháme vychladnúť a tak navrstvíme na vychladnutú panna cottu.
Jednoduchý sezónny svieži dezert. Dobrú chuť :)
Recept pre vás pripravila blogerka Janka z blogu Janickine_dobroty.
250ml šľahačkovej smotany
150ml mlieka
1ks vanilkový lusk
3PL hnedého cukru
30g rakytníka
1ČL škrobu
Vaša debnička je teraz prázdna
Recept pre vás pripravila blogerka Janka z blogu Janickine_dobroty.