Vaša debnička je teraz prázdna
Registrácia /Prihlásenie
- nákupný zoznam a obľúbené produkty hocikde
- zbieranie bonusových bodov
- rýchla objednávka
- informovanie o akciách a špeci zľavách
- možnosť upravovať objednávku po odoslaní do určitého času
Bravčovú krkovičku osušíme a nakrájame na tenšie plátky, ktoré jemne vyklepeme.
Mäso potrite olejom, pretlačeným cesnakom, čiernym mletým korením, soľou, troškou horčice a mletou červenou paprikou. Zalejte mliekom a v plastovej nádobe nechajte cez noc.
Na druhý deň grilujte – ak grilujete na ohni (uhlí), umiestnite mäso mimo silného plameňa a odkvapkajte ho dôkladne z marinády.
Opečte rozkrojené žemle, potrite strúčikom cesnaku a horčicou.
Podávajte s cibuľkou (na kolieska) opečenou na bravčovej masti, ktorou potriete žemľu aby neostala suchá
Dobrú chuť!
bravčová krkovička
kyslé uhorky
horčica
cibuľa
žemľa
cesnak
kvalitný olej
čierne mleté korenie
mletá červená paprika
soľ
mlieko
Vaša debnička je teraz prázdna
Priniesť vôňu jarmokov si môžete domov veľmi jednoducho. Ak radi grilujete, tento recept si môžete pripraviť aj vonku pod holým nebom, alebo doma na panvici či domácom kuchynskom grile.