Vaša debnička je teraz prázdna
Registrácia /Prihlásenie
- nákupný zoznam a obľúbené produkty hocikde
- zbieranie bonusových bodov
- rýchla objednávka
- informovanie o akciách a špeci zľavách
- možnosť upravovať objednávku po odoslaní do určitého času
Zemiaky ošúpeme, nakrájame na kocky a spolu s medvedím cesnakom rozmixujeme. Následne pridáme múku a soľ. Múku pridávajte postupne, záleží to od zemiakov. Možno bude treba menej, alebo naopak viac. Varíme vo vriacej vode cca 15 minút. Slaninku nakrájame a opečieme do chrumkava. Bryndzu premiešame so smotanou a môžeme podávať.
Dobrú chuť :)
Recept pre vás pripravila blogerka Janka z blogu Janickine_dobroty.
5ks zemiakov
zväzok medvedieho cesnaku
10PL hladkej múky
slanina
ovčia bryndza
kyslá smotana
soľ
Vaša debnička je teraz prázdna
Recept pre vás pripravila blogerka Janka z blogu Janickine_dobroty.