Vaša debnička je teraz prázdna
Registrácia /Prihlásenie
- nákupný zoznam a obľúbené produkty hocikde
- zbieranie bonusových bodov
- rýchla objednávka
- informovanie o akciách a špeci zľavách
- možnosť upravovať objednávku po odoslaní do určitého času
Vaša debnička je teraz prázdna
100% garancia spokojnosti
Našim cieľom je ponúkať len to najlepšie. Preto máme pre vás garanciu 100% spokojnosti. Zistite o nej a o možnosti reklamovať viac tu.
LIMITOVANÁ EDÍCIA: Prvé knižky sú s originálnym podpisom autoriek!
K tejto knižke získate aj 2 bonusy - elektronické kuchárske knihy: KVÁSKOVANIE BEZ LEPKU a e-kniha AKO VYUŽIŤ TVRDŠÍ CHLIEB (nájdete na konci knižky).
Začiatky nahrádzania kvasníc kváskom sú často obdobím plným otázok, na ktoré potrebujete poznať odpoveď, aby vaše kváskové dielo vyšlo tak, ako má. V tejto kuchárskej knihe nájdete o kvásku a kváskovaní všetko od A do Z:
Počet strán: 345
Väzba: pevná väzba.
Rozmer: 170×240 mm
Jazyk: slovenský
ISBN: 9788097208523
Rok vydania: 2016
Vydavateľstvo: PLUTOS COMPANY
Dodávateľ: PLUTOS COMPANY, s.r.o., Východná 6968/26, 91108 Trenčín. www.kvaskovanie.sk
Za Kváskovaním stojí Naty Žúreková Štefková, Daniela Rau a kolektív. Sú to odborníčky na "kváskovanie"...