Vaša debnička je teraz prázdna
Registrácia /Prihlásenie
- nákupný zoznam a obľúbené produkty hocikde
- zbieranie bonusových bodov
- rýchla objednávka
- informovanie o akciách a špeci zľavách
- možnosť upravovať objednávku po odoslaní do určitého času
Vaša debnička je teraz prázdna
100% garancia spokojnosti
Našim cieľom je ponúkať len to najlepšie. Preto máme pre vás garanciu 100% spokojnosti. Zistite o nej a o možnosti reklamovať viac tu.
Cukrová trstina je vysoká rastlina podobná bambusu. Zrelá trstina sa poseká a ihneď dopraví do spracovateľského závodu. Tam sa rozdrtí a získa sa sladká trstinová šťava. Zo vzniknutej suchej drti, tzv. bagasse, sa vyrába ekologické palivo, ktoré sa používa ako zdroj energie pri výrobe cukru. Potom, čo sa z trstinovej šťavy odstránia mechanické nečistoty usadením a filtráciou, sa šťava zahustí šetrným odparením. Zo vzniknutého hustého sirupu sa trojnásobnou kryštalizáciou získava cukor. Pri prvej kryštalizácii sa oddeľuje svetlý cukor, pri druhej tmavší a pri tretej najtmavší cukor, ktorý je najbohatší na melasu. Pozitívom tohto cukru v porovnaní s bielym je, že obsahuje aj trstinovú melasu plnú minerálnych látok ako horčík, železo či zinok.
Trstinový cukor je vhodný najmä na prípravu všetkých druhov pečiva, vianočných sladkostí, na sladenie nápojov, kávy, čaju, na výrobu kompótov, a pod.
Zloženie: Cukor trstinový (tmavý).
Skladovanie: Skladujte na suchom mieste a chráňte pred priamym slnečným žiarením.
Krajina pôvodu výrobku: EÚ.
Distribútor: Ravita s.r.o.
Zakladateľ spoločnosti Ravita s.r.o., odvážne s neveľkými očakávaniami úspechu, začal už v roku 1997 v...