Vaša debnička je teraz prázdna
Registrácia /Prihlásenie
- nákupný zoznam a obľúbené produkty hocikde
- zbieranie bonusových bodov
- rýchla objednávka
- informovanie o akciách a špeci zľavách
- možnosť upravovať objednávku po odoslaní do určitého času
Vaša debnička je teraz prázdna
Jablčný ocot je výživný nápoj, ktorý vzniká fermentovaním jablčného muštu. Vyniká množstvom prospešných účinkov pre zdravie, pomáha pri chudnutí, znižovaní hladiny cholesterolu aj pri zlepšení trávenia.
Jeho kyslá chuť sa hodí k rôznym jedlám, vrátane marinád na mäso, zálievok na šaláty, ako aj do rôznych omáčok a polievok.
Vedeli ste?
Jablčný ocot je vynikajúcim prostriedkom na úpravu chuti jedál.
Jablčný ocot je ocot, ktorý sa vyrába zo sladkých jabĺk alebo hroznového vína. Bežný ocot je vyrábaný z rôznych druhov ovocia alebo iných potravín, ako sú zemiaky, cukrová trstina alebo hrozno. Práve jablčný ocot má oproti bežnému jemnejšiu chuť a môže mať rôzne príchute. Bežný ocot je obvykle kyslejší ako jablčný a je často používaný iba na konzerváciu potravín. Oba druhy octu sa používajú v rôznych kuchyniach po celom svete a sú obľúbené pre svoju kyslosť a jedinečnú chuť.
Ocot by sa však nemal považovať za samostatné riešenie pri redukcii váhy, ale mal by byť súčasťou zdravej, vyváženej stravy a tiež pravidelnej fyzickej aktivity.
Už v minulosti bol fermentovaný jablčný ocot pre svoje množstvo prospešných účinkov považovaný za prírodný liek.
Živý jablčný ocot:
Dokonca poslúži aj ako účinný prostriedok na osvieženie vlasov a pokožky hlavy, keď sa používa ako vlasové tonikum.
Používanie jablčného octu je výborným prírodným prostriedkom ako udržiavať svoje zdravie v kondícii. Je však dôležité vybrať si kvalitný jablčný ocot a používať ho s mierou. Takýto kvalitný jablčný ocot slovenskej výroby kúpite aj u nás vo FARMOVE.sk :)