Získajte 5 EUR NA PRVÝ NÁKUP: zistite viac tu>

Vaša debnička 0

Vaša debnička je teraz prázdna

Registrácia /Prihlásenie
  • nákupný zoznam a obľúbené produkty hocikde
  • zbieranie bonusových bodov
  • rýchla objednávka
  • informovanie o akciách a špeci zľavách
  • možnosť upravovať objednávku po odoslaní do určitého času

6 TIPOV NA ČERSTVÉ JARNÉ DEKORÁCIE

02.02.2022

Po chladnej tmavej zime nás lákajú teplé pestré farby jari. Slniečko zalieva naše domovy príjemným teplom a okrem chuti na jarné upratovanie nám prináša náladu oživiť naše príbytky jarnými dekoráciami.

Inšpirujte sa našimi šiestimi jednoduchými prírodnými dekoráciami a prineste jar aj do vášho domova.

  • S príchodom prvého jarného slniečka je čas vybrať sa do prírody na bahniatka. Ak je zima slabšia, vetvičky bahniatok si môžete domov priniesť už vo februári. Bahniatka sú kvetmi vŕby, ktoré rastú v blízkosti vody. Nastrihané vetvičky doma umiestňujeme len do suchej nádoby, ak by sme ich vložili do vody mohli by nám začať rýchlo opadávať. Konáriky s drobnými púčikmi môžeme nechať voľne vo váze, alebo z nich upletieme veniec.
  • Jednou z prvých zeleninových radostí, ktoré s nami vítajú jar je cesnak a mladá jarná cibuľka. Rozkvitnuté cesnakové hlavy nás potešia svojimi farbami a sviežou vôňou. Jarná cibuľka nám rozvonia celý dom. Môžeme ju uviazať do kytičky a nadekorovať do pohára. Pekne a sviežo vyzerá aj zasadená vyrastená cibuľa, stačí vybrať črepník v jarných farbách a jarná dekorácia je na svete, o to lepšie, že si na nej môžete kedykoľvek pochutnať.
  • Vajíčka nie sú len výsadou Veľkej noci! Použite škrupinky z vajec a zasaďte si do nich obľúbené bylinky, či semiačka trávy. Efektná praktická dekorácia zaujme každú návštevu a vy budete mať svoje bylinky vždy po ruke.
  • Najlepšie sú také dekorácie, na ktoré nesadá prach, však? Ozdobte svoj stôl tým najfarebnejším a najchutnejším, čo nám dané ročné obdobie ponúka. Neskrývajte vitamínové poklady v špajzi alebo v chladničke a vyložte ich na stôl! Nebojte sa kombinovať ovocie so zeleninoupriložte kytičku cesnaku, voňavých jahôd, či čerstvých tulipánov a najkrajšia jarná dekorácia je na svete :). Chutné a farebné ovocie a zeleninu na tvorbu takejto ozdoby zakúpite v našom eshope TU.  
  • Počas sezóny medvedieho cesnaku (čoskoro dostupný) vás bude sprevádzať jeho nezameniteľná vôňa. Stačí ak si z lístkov uviažete kytičku a vložíte ju do nádobky z vodou. Váš stôl tak získa atraktívny jarný šmrnc.
  • Odrezky zo zeleniny nevyhadzujte, namočte ich do vody a sledujte ako opäť rastú. Okrem sviežej zelenej dekorácie získate aj nové čerstvé kúsky svojej zeleniny.

Jarné dekorácie nikdy neomrzia, preto si väčšinu z nich môžete užívať aj počas celého leta. Ktorý z tipov vás zaujal naviac? Podeľte sa s nami s vašimi jarnými ozdôbkami a zdieľajte tieto nápady s vašimi priateľmi. Veď kto by nechcel čaro jari cítiť aj po zotmení :) ?

Zdroj obrázkov: iStock

Chat